۞ حضرت محمد (ص) :
خود را از آتش جهنم دور نگه دارید، اگر چه با صدقه دادن نصف خرمائی باشد.

تاريخچه شهر

نخل تقی شهری است در استان بوشهر در جنوب ایران. این شهر در بخش مرکزی شهرستان عسلویه قرار دارد. جمعیت این شهردر سال ۱۳۹۵، برابر با …. نفر بوده‌است. دارای بازار بزرگ خرید کالای خارجی می‌باشد (ته لنجی) که سالیانه میزبان مسافران زیادی از تمام شهرهای ایران است اين شهر از شمال به دنبالهٔ کوه‌های زاگرس، از جنوب به خلیج فارس، از مغرب به شیرینو و از سمت مشرق به عسلویه محدود می‌گردد.

نامگذاری شهر نخل تقی به سال ۸۷۰ هجری شمسی بر می گردد زمانی که قبیله آل نصور از شبه جزیره عربستان به منطقه شیبکوه (از بندر کنگان مهاجرت کردن تا اینکه فردی به نام (محمد تقی ) این ناحیه رابه عنوان مکانی مناسب برای کشاورزی انتخاب می کند وآنرا به زیر كشت درختان خرما می برد سپس محل زندگی خود را در نزدیکی باغ خود انتخاب می کند لذا این بندر بدلیل اینکه فردی به نام محمد تقی به آبادی آن همیت گماشته بود و موجب عمران و ابادی آن شده بود و به علت کشت نخیلات از آن پس به نام نخل تقی معروف می شود.

رضا طاهری در کتاب از مروارید تا نفت (تاریخ خلیج فارس) دربارهٔ وجه تسمیه نخل تقی می‌نویسد: مردم شیبکوه، نخلستان را نخل می‌گویند و این موجب شده‌است که نخلستان تقی را نَخْلِ تقی یا نَخَل تقی بنامند. نامی که عرب‌های مهاجر سواحل جنوبی خلیج فارس در دو سدهٔ قبل به نخل تقی داده بودند، «یعیمه» بوده‌است و نام قبلی و پیشین آن در دست نیست. نخل تقی دیروز به فراخور توسعه منطقه ویژه اقتصادی از بندری کوچک امروزه به یکی از شهرهای شهرستان عسلویه تبدیل شده‌است.